Selecteer een pagina

Tweede kerstdag komen Musica Extrema, en zangers Masha Bijlsma en Paul van Kessel voor een kerstvoorstelling naar de Grote Kerk. Het is een kerstvoorstelling voor iedereen – van jong tot oud – alleen of met een groep. Het wordt een middag vol met kerstklassiekers. Een kleine greep wat ze spelen: Rudolph the red nose reindeer, All I want for Christmas, Baby it’s cold outside, Winter Wonderland. En bent u een beetje duf na eerste kerstdag? Zing dan vooral mee. De teksten leest u mee. Het is echt een Joy to the world!

De live band Musica Extrema trad al vaker op in De Rijp. Met de gezellige violiste Tanya Schaap, topsaxofonist Ben van den Dungen, pianist Marc Bischoff en contrabassist Marijn van der Ven zijn de voorstellingen altijd een feestje. Ook Job Hubatka bezocht eerder onze Grote Kerk. Samen met Masha Bijlsma, Paul van Kessel én het publiek wordt het vast en zeker een bijzondere tweede kerstdag!

Tijdens de voorstelling krijgt elke bezoeker uit handen van niemand minder dan de kerstman zelf een presentje uitgereikt.

Tweede Kerstdag 26 december 2023
Aanvang: 14:00 uur
Entreeprijs: € 16,00 en t/m 17 jaar € 8,00

Koop nu je kaartje!