Selecteer een pagina

Wat zijn we toch blij met onze grote Grote Kerk! Daardoor hebben we ruimte om een big band uit te nodigen voor een optreden in De Rijp. De bekende Ramblers komen samen met zangeres Janna Schra voor een avond vol muziek. De televisie hebben we even niet nodig – wij zorgen zelf wel voor een live big band…The Ramblers komen met hun vaste zanger Ronald Douglas én zangeres Janna Schra….

Wie zijn het eigenlijk?
The Ramblers zijn in 1926 opgericht door de pianist Theo Uden Masman. Dat was ongeveer tegelijk met het oprichten van de eerste radio- omroepverenigingen. Sinds die tijd zijn ze in wisselende samenstellingen blijven spelen. Eerst veel op de radio als radio en dansorkest, onder meer met hun hits “wie is Loesje” en “diep in mijn hart”, later toerend door het (buiten)land. Natuurlijk zijn ze met hun tijd meegegaan, ze spelen tegenwoordig oude hits en nieuwe nummers. De kwaliteit is gebleven. Vorig jaar kregen The Ramblers een nieuwe muzikaal en zakelijk leider, de uit Krommenie afkomstige trompettist Loet van der Lee. Loet is een van de bekendste en meest ervaren trompettisten van Nederland. The Ramblers nemen zanger Ronald Douglas mee als zanger én als speciale gast:

Janne Schra
Ze begon in 2004 met de formatie Room Eleven. Successen volgde al snel en al gauw werd de zangeres een top-act op het North Sea Jazz Festival. Janne Schra won in oktober vorig jaar een Edison voor haar nieuwste album ‘In de Regen’. Janne heeft niet alleen in Nederland veel succes. Ze trekt ook volle zalen tijdens tournees in Japan, Canada, Zuid-Afrika en China.

De voorstelling is op 15 april om 20.30 uur. Kaarten kosten €17,50

Kaartje: The Ramblers & Ronald Douglas en Janne Schra