Selecteer een pagina

Cartouche
Programma 2022-2023

01

Neon Ensemble

Vrijdag 23 september speelt het symfonie orkest Neon Ensemble – bestaande uit ruim 70 musici – stukken van Brahms en Beethoven bij Cartouche in de Grote Kerk van De Rijp. 

In het Dubbelconcert van Johannes Brahms soleren violiste Emi Ohi Resnick en cellist Joachim Müller-Crépon. Dit stuk componeerde Brahms in 1887. Het was zijn laatste werk dat hij voor orkest schreef. Hij schreef dit werk tijdens een vakantie in Zwitserland. De lyrische rijkdom van de muziek lijkt het genoegen van Brahm’s zomerverblijf te weerspiegelen.

Solisten:
Emi Ohi Resnick is geboren in New York City. Zij maakte haar debuut in Cargenie Hal op haar 15e en treedt sindsdien internationaal op .

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

Missing Event Data

neon-ensemble-voorstelling-cartouche-v02
poster cor bakker en sjors 2022

02

Cor Bakker & Sjors van der Panne

Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne een begrip geworden op de Nederlandse podia. Wie eenmaal een concert van hem gezien heeft, weet dat de zanger meent wat hij zingt, of het nou in het Frans is of in zijn meest gezongen taal: het Nederlands. In het Concertgebouw is hij een welkome artiest, want al zijn concerten zijn altijd uitverkocht.

Samen met pianist Cor Bakker staat hij garant voor een mooie, intieme avond. Het programma wordt speciaal samengesteld voor De Rijp. Dat wordt genieten…

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

Missing Event Data

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche p/a Rechtestraat 98, 1483 BE De Rijp
t. 0299-674182 | e. info@cartouche-graftderijp.nl
Kvk 37118227

10 + 6 =