Selecteer een pagina

Cartouche
Programma 2023-2024

01

Música Extrema & Het Internationale Danstheater

Cartouche begin het programmajaar 2023 op zaterdag 4 maart met een verrassende voorstelling. Voor het eerst is een professionele dansvoorstelling te zien in de Grote Kerk. Muzikanten van Musica Extrema begeleiden de dansers met muziek van Bach. Een voorstelling dus, om geboeid naar te luisteren én te kijken.

Drie musici van het ensemble Música Extrema en twee dansers van Het Internationaal Danstheater (Monik en Dante Dominguez) durfden het aan om werk van Bach als uitgangspunt te nemen en hiermee een eigen artistieke weg in te slaan. In de muziektheater-voorstelling ‘Partita’ worden onder meer twee bewerkte ‘Partita’s’ van Bach samengevoegd met tango.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

04mar20:30Deze voorstelling is afgelopenMúsica Extrema & Het Internationaal Danstheater

musica-extrema-maart-2023
Poster The Ramblers en Janne Schra

02

The Ramblers & Janne Schra

Wat zijn we toch blij met onze grote Grote Kerk! Daardoor hebben we ruimte om een big band uit te nodigen voor een optreden in De Rijp. De bekende Ramblers komen samen met zangeres Janna Schra voor een avond vol muziek. The Ramblers komen met hun vaste zanger Ronald Douglas én zangeres Janna Schra.

Janne Schra begon haar carrière in 2004 begon met Room Eleven; ze is sindsdien succesvol op North Sea Jazz Festival en won afgelopen oktober een Edison voor haar laatste album ‘In de Regen’. Janne trekt ook volle zalen tijdens buitenlandse tournees naar landen als Japan, Canada Zuid-Afrika en China.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

15apr20:30Deze voorstelling is afgelopenThe Ramblers & Ronald Douglas ft. Edisonwinnares Janne Schra

03

Sandra van Nieuwland

In het voorjaar van 2022 heeft Sandra alweer haar 5e album ‘Wonderland’ uitgebracht. Het is een aangenaam album met prachtig gezongen, gevoelige pianoballads als “Bandaid” en popsongs in eighties-stijl als ‘Strangers’ en het zomerse ‘Sandcastles’.

Deze avond begeleidt pianist Len van der Laak in een intieme akoestische setting Sandra van Nieuwland. Het wordt een voorstelling met kleine verhalen en vooral prachtige liedjes uit haar gehele repertoire.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

10jun20:30Sandra van Nieuwland

Sandra Nieuwland
Francis van Broekhuizen & Gregor Bak

04

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak komen in de herfst met hun nieuwe programma Amore e Musica naar de Grote Kerk. Francis is één van de meest veelzijdige operazangeressen van Nederland. Ze combineert haar overtuigend zangtalent met heerlijke en ontwapenende verhalen (en een gulle lach). Samen met Gregor Bak deed ze een paar seizoenen geleden het uiterst succesvolle theaterprogramma “Bij twijfel hard zingen”. Dat smaakte naar meer vond iedereen… Cartouche is dan ook zeer trots dat ze dit nieuwe programma in De Rijp konden programmeren.
U hoort deze avond muziek van verschillende componisten zoals: Schubert, Brahms, Puccini en zelfs van Gregor Bak zelf. Alles altijd gezongen en gespeeld met veel liefde voor de muziek. Vandaar de titel Amore e Musica (liefde en muziek).

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

14okt20:30Francis van Broekhuizen & Gregor Bak

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche p/a Rechtestraat 98, 1483 BE De Rijp
t. 0299-674182 | e. info@cartouche-graftderijp.nl
Kvk 37118227

15 + 9 =

X