Selecteer een pagina

Cartouche
Programma 2023-2024

01

Música Extrema - Sleigh Ride!

Tweede kerstdag komen Musica Extrema, en zangers Sharon Kips en Job Hubatka voor een kerstvoorstelling naar de Grote Kerk. Het is een kerstvoorstelling voor iedereen – van jong tot oud – alleen of met een groep. Het wordt een middag vol met kerstklassiekers. Een kleine greep wat ze spelen: Rudolph the red nose reindeer, All I want for Christmas, Baby it’s cold outside, Winter Wonderland. En bent u een beetje duf na eerste kerstdag? Zing dan vooral mee. De teksten leest u mee. Het is echt een Joy to the world!

De live band Musica Extrema trad al vaker op in De Rijp. Met de gezellige violiste Tanya Schaap, topsaxofonist Ben van den Dungen, pianist Marc Bischoff en contrabassist Marijn van der Ven zijn de voorstellingen altijd een feestje. Ook Job Hubatka bezocht eerder onze Grote Kerk. Samen met Sharon Kips én het publiek wordt het vast en zeker een bijzondere tweede kerstdag!

Tijdens de voorstelling krijgt elke bezoeker uit handen van niemand minder dan de kerstman zelf een presentje uitgereikt.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

26dec14:00Musica Extrema - Sleigh Ride!

musica extrema sleigh ride
tess merlot chante la vie

02

Tess Merlot | Chante La Vie

Houdt u ook zo van vakantie? Van Frankrijk? Van Het Leven? Met de voorstelling Chante La Vie bent u in ieder geval even weg van de dagelijkse dingen. Opnieuw komt Tess Merlot met haar Franse liedjes naar de Grote Kerk. Opnieuw zingt ze over het leven. Dit keer neemt ze óók een strijkorkest en natuurlijk haar pianist mee. Haar nieuwe liedjes sluiten naadloos aan op de onbetwiste chansonklassiekers van Jacques Brel, Barbara, Charles Aznavour en Jean Ferrat.

Vier jaar geleden hoorde Cartouche voor het eerst het lichtvoetige “Mon Paris” van Tess Merlot. Net als pop-kenner Leo Blokhuis, waren we meteen onder de indruk. Toen haar eerste album uitkwam, kwam ze niet alleen op de radio, maar ook in De Rijp. Tot groot genoegen van vele bezoekers. Nu komt ze weer. Ze neemt ook nog een strijkorkest mee. Dát vonden we bijzonder! De violisten zijn even geleend uit het Metropool orkest en diverse musical-orkesten. Komt u ook even naar Frankrijk?

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

06apr20:30Tess Merlot - Chante La VieChante La Vie

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche p/a Rechtestraat 98, 1483 BE De Rijp
t. 0299-674182 | e. info@cartouche-graftderijp.nl
Kvk 37118227

3 + 2 =

X