Selecteer een pagina

Cartouche
Programma 2022-2023

poster cor bakker en sjors 2022

02

Cor Bakker & Sjors van der Panne

Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne een begrip geworden op de Nederlandse podia. Wie eenmaal een concert van hem gezien heeft, weet dat de zanger meent wat hij zingt, of het nou in het Frans is of in zijn meest gezongen taal: het Nederlands. In het Concertgebouw is hij een welkome artiest, want al zijn concerten zijn altijd uitverkocht.

Samen met pianist Cor Bakker staat hij garant voor een mooie, intieme avond. Het programma wordt speciaal samengesteld voor De Rijp. Dat wordt genieten…

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

08okt20:30Cor Bakker & Sjors van der Panne

01

Het Internationaal Danstheater

Zaterdag 3 september organiseert Cartouche een verrassende voorstelling. Drie musici van het ensemble Música Extrema en twee dansers van Het Internationaal Danstheater (Monik en Dante Dominguez) durfden het aan om werk van Bach als uitgangspunt te nemen en hiermee een eigen artistieke weg in te slaan. In de muziektheatervoorstelling ‘Partita’ worden onder meer twee bewerkte ‘Partita’s’ van Bach samengevoegd met tango door het danskoppel.

De choreografie hebben de uit Brussel afkomstige dansers zelf ontworpen. Het zijn tangodansen waarbij de voorgeschreven choreografieën niet slaafs worden gevolgd en waarin zij elkaar aantrekken en afstoten. Zij loopt weg – hij gaat er achteraan. Tango met een vleugje acrobatiek.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

03sep23:50Deze voorstelling is afgelopenMúsica Extrema & Het Internationaal Danstheater

het-internationaal-danstheater

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche p/a Rechtestraat 98, 1483 BE De Rijp
t. 0299-674182 | e. info@cartouche-graftderijp.nl
Kvk 37118227

1 + 1 =

X