Selecteer een pagina

Cartouche
Programma 2022-2023

Jaaroverzicht

04jun20:30Neon EnsembleNeon Ensemble

08okt20:30Cor Bakker & Sjors van der Panne


01

Gerard Alderliefste & Friends

Maar liefst acht man begeleiding (waaronder oud-Rijper Rob Stoop) laten u terugverlangen naar uw vakantie in la douce France. Natuurlijk zullen deze avond favorieten als Michel Fugain en Julien Clerc niet ontbreken met het tijdloze ‘Une belle histoire’ en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise.’ Maar u hoort ook nummers van de Poppy’s tot ZAZ , Piaf tot Stromae en wat eigen werk.

KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT

05 Poster Alderliefste wbsite def
06 Poster Carel wbsite def

02

Carel Kraayenhof & Leonie Jansen

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen wonen beiden in de Beemster. Ze zijn daardoor niet alleen buren van De Rijp, maar ook van elkaar. Ze bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Ze wisselen avondenlang muziek uit en dan wordt er natuurlijk ook gespeeld. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek niet.

Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met – hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten – mooie verhalen!

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

23apr20:30Deze voorstelling is afgelopenCarel Kraayenhof en Leoni JansenMelancholie uit de Polder

03

Neon Ensemble

Het grote symfonie-orkest (70-80 man) komt weer naar De Rijp. Al enige jaren komt dit symfonie-orkest naar de Grote Kerk. Wat begon als een grapje, – want eigenlijk is de kerk te klein voor zo’n groot orkest – is inmiddels een heuse traditie waar zowel orkest als publiek van geniet. Het is dan ook bijzonder om als publiek zo dicht bij een orkest te zitten. Het programma (klassiek) is nog niet bekend. Zodra we het weten, maken we het bekend via de media en op deze site.

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

04jun20:30Neon EnsembleNeon Ensemble

07 Poster Neon Ensemble website
poster cor bakker en sjors 2022

04

Cor Bakker & Sjors van der Panne

Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne een begrip geworden op de Nederlandse podia. Wie eenmaal een concert van hem gezien heeft, weet dat de zanger meent wat hij zingt, of het nou in het Frans is of in zijn meest gezongen taal: het Nederlands. In het Concertgebouw is hij een welkome artiest, want al zijn concerten zijn altijd uitverkocht.

Samen met pianist Cor Bakker staat hij garant voor een mooie, intieme avond. Het programma wordt speciaal samengesteld voor De Rijp. Dat wordt genieten…

Kaartjes bestellen? Klik op onderstaande link.

08okt20:30Cor Bakker & Sjors van der Panne

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche p/a Rechtestraat 98, 1483 BE De Rijp
t. 0299-674182 | e. info@cartouche-graftderijp.nl
Kvk 37118227

12 + 11 =

X