Selecteer een pagina

Op 19 november komt Fay Lovsky met haar programma “Bedenkelijke liedjes”. We vonden het, in deze tijd, een mooi onderwerp voor een voorstelling. Even dwars. Steeds vaker lezen we verhalen over cartoonisten, of cabaretiers die dingen maken die echt niet meer mogen. Straks wordt ook bepaalde muziek verboden….. Op verschillende plekken in de wereld is het al zover. Ook in het westen? Er zijn radiostations waar Frank Zappa niet mag, want dat zou pervers zijn, of Ray Charles en Betty Carter, want die zingen over date-rape.

Fay Lovsky houdt tijdens de voorstelling een aantal liedjes tegen het licht, oud, en nieuw, en ook van eigen hand. En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want, help, met elk liedje is wel wat mis.

Fay komt solo – met gitaar en theremin en een robot waar ze zichzelf in vorige incarnaties in geprogrammeerd heeft zodat ze af en toe een extra stemmetje kan laten medeklinken, of de handen vrij heeft om een zaag te hanteren….
Een vermakelijke voorstelling met deze bijzondere zangeres, die iedereen met een ongemakkelijk gevoel naar huis laat gaan!

Info over de voorstelling:
De voorstelling begint op 19 november om 20.30 uur. Kaarten kosten €16,00. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar bij DA-drogist Rijkes (alleen contant betalen) of bestel kaartjes online en betaal met iDeal via deze link.

Wij wensen u een mooie voorstelling toe!