Selecteer een pagina

september, 2021

04sep20:30Deze voorstelling is afgelopenTess Merlot & Les MoutonsVoyages en Chansons

Details

Tess Merlot & Les Moutons | Voyages en Chansons (voorstelling 20:30 uur)

Lekker Frans, veel melancholie en Franse vrolijkheid. Het is niet voor niks dat we voor deze groep hebben gekozen om de corona-ellende even achter ons te laten. Even het gevoel hebben dat we in Frankrijk zitten, terwijl we gewoon in De Rijp zijn. Tess & les Moutons met chansons van Brel, Piaf, Aznavour en eigen werk. Leo Blokhuis tipte haar al na een optreden in Paradiso. Oh, zaten we maar in Parijs…..

In Voyages en chansons nemen ze het publiek muzikaal mee van Nederland naar Frankrijk, via de minst voor de hand liggende, maar oh zo interessante omwegen. Langs de havens van Amsterdam en Rotterdam, in sneltreinvaart via het Brussel van de jaren 1910 door naar Duitsland en Italië.

Ze raken zelfs even in Australië verzeild om uiteindelijk tóch in Parijs te arriveren. Een anderhalf durende Franstalige roadtrip met originele, vertaalde én eigen chansons langs bekende en onbekende wegen, dorpen en steden. Je loopt onderweg Edith Piaf, Jacques Brel en Charles Aznavour tegen het lijf, maar ook Maurice Chevalier, Leo Ferré en zelfs Annie M.G. Schmidt. Hopeloos verdwalen in de verhalen achter het Franse chanson ligt op de loer, maar geen zorgen: uiteindelijk gaat een reis immers niet om de eindbestemming, maar om de weg er naartoe.

Zaterdag 4 september 2021
Aanvang: 20:30 uur
Entreeprijs: € 16,00

 

Tijd

(Zaterdag) 20:30

Titel

Tess Merlot & Les Moutons

Voyages en Chansons

Helaas zijn er geen kaartjes beschikbaar voor deze voorstelling

X