Selecteer een pagina

september, 2020

05sep21:1522:30Deze voorstelling is afgelopenZing, vecht, huil, bid... (21:15 uur)Micheline van Hautem & Erwin van Ligten

Details

Micheline van Hautem & Erwin van Ligten | Zing, vecht, huil, bid… (voorstelling 21:15 uur)

Zing, vecht, huil, bid… is het nieuwe programma van de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten. Niet toevallig valt dit programma samen met de toenemende aandacht voor Nederlands meest kleurrijke chansonnier, Ramses Shaffy. In Zing, vecht, huil, bid… wordt het repertoire van Ramses Shaffy ontrafeld en in een nieuw, vrouwelijk jasje gestoken. De Shaffy Cantate, De Trein Naar Het Noorden, Het Is Stil In Amsterdam, Sammy, Laat Me – ze komen allemaal voorbij. Ook de boeiende verhalen over Ramses’ roemruchtige leven brengen hem weer helemaal terug naar deze tijd.

Al elf jaar lang vormen Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten een geweldig muzikaal paar, en met succes. Samen reisden ze het afgelopen decennium de wereld rond en werden buiten Nederland en België met open armen ontvangen op tal van podia in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Op het vermaarde Fringe Festival in Edinburgh gooide Micheline Van Hautem tijdens meerdere edities hoge ogen en werd ze bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. ‘She is simply fabulous’, zei de The London Times. Met deze ode aan Ramses Shaffy, omarmt ze weer de Nederlandse taal.

Het wordt een mooi concert in De Rijp.

Corona maatregelen 5 september

  • We verkopen minder kaarten (1,5 meter). De stoelen staan niet zo strak
  • U koopt een kaartje voor de voorstelling van 19.30 uur of 21.15 uur
  • Er is geen pauze(drankje)
  • Zitplaatsen maken we voor aanvang schoon
  • We houden ons aan de RIVM-richtlijnen

De ingang van de kerk is op de Grote Dam, de uitgang op de Tuingracht
Als u een kaartje koopt, geeft u een telefoonnummer door waarop u bereikbaar bent.
Ook als u maar een beetje twijfelt over uw gezondheid, meldt u dat en krijgt u een voucher voor een volgende voorstelling.

Zaterdag 5 september 2020
Aanvang: 21:15 uur
Entreeprijs: € 16,00

Tijd

(Zaterdag) 21:15 - 22:30

Titel

Helaas zijn er geen kaartjes beschikbaar voor deze voorstelling

X