Selecteer een pagina

Zaterdag 4 juni organiseert Cartouche, samen met het symfonie orkest “Neon Ensemble” een concert voor Oekraïne in de Grote Kerk van De Rijp. Op het programma staat de Vijfde Symfonie van Tsjaikovski, de ouverture uit de opera Taras Bulba van de Oekraïnse componist Lysenko en het tweede pianoconcert van Rachmaninov. Op de vleugel speelt de Oekraïnse Oksana Pavlova. Zij zat ooit op het conservatorium in Lviv.

Het orkest dat uit ruim 70 muzikanten bestaat draagt deze avond op aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Samen met de Oekraïense pianiste Oksana Pavlova hebben ze een mooi en passend programma samengesteld. De pianiste én een violiste zullen samen de stukken die ze spelen inleiden en toelichten. Want sommige stukken hebben wel een heel bijzondere en toepasselijke geschiedenis…

De voorstelling begint op 4 juni om 20:30 uur. Kaarten kosten €12,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar via de website cartouche-graftderijp.nl/product/kaartje-sku_20220604-neon-ensemble/ (betaling via iDeal) en bij DA-drogist Rijkes. Een extra gift na afloop van het concert voor de slachtoffers van de oorlog stelt het orkest op prijs.

X