Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Carouche. (hierna te noemen “Cartouche”, “wij,” “ons” of “onze”). Cartouche is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37118227. Deze Privacy Policy legt uit hoe wij gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen in relatie tot onze website www.cartouche-graftderijp.nl (de “Website”). Wij verzamelen deze gegevens wanneer u onze Website bezoekt met uw computer, tablet of mobiele telefoon (“Computer”). Wij verwerken persoonsgegevens op een manier die in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “AVG”), de op de AVG gebaseerde uitvoeringswetgeving en de andere op dit moment geldende privacywetgeving.

Door het gebruiken van onze Website, begrijpt u en gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit privacy beleid. Onze Privacy Policy is van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en alle anderen die de toegang hebben tot de Website (“Gebruikers”).

Corona Protocol
Lees het Corona protocol van Stichting Cartouche.

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden. 

Contact

Wanneer u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u contact opnemen met Cartouche door een e-mail te sturen naar info@cartouche-graftderijp.nl.