Selecteer een pagina

Cartouche
graft-De rijp

Culturele activiteiten in de Grote Kerk te De Rijp: heerlijk genieten van een avondje uit met iemand die je lief is. Kaartjes voor het nieuwe programma zijn online te koop. Betaling is secuur via iDeal. Je ontvangt de kaartjes meteen per e-mail in je inbox na afronding van je bestelling.

Tot ziens bij ons in Graft-De Rijp.

Programma 2024

Stichting Cartouche organiseert elk jaar een gevarieerd, kwalitatief goed programma met voorstellingen met een vriendschappelijke sfeer. Een groot deel van het publiek kent elkaar, of maakt makkelijk contact met de persoon die naast hem of haar zit of pauzedrankje drinkt. Misschien is dat het dorpse, of is het iets van De Rijp? Het is in ieder geval wel de reden dat artiesten het leuk vinden om bij ons op te treden en weer terug te komen. Het bestuur van Stichting Cartouche bestaat uit: Arie Reijm (voorzitter), Hans Torenvlied (secretaris), Peter Bommer (penningmeester), Wout Hofman, Margit Roem-Butselaar, Dimar Zimmer. Stichting Cartouche, p/a Fluytschip 50, 1483 CL De Rijp.

Huidige maand

Jaaroverzicht

Vrienden van Cartouche

Vrienden hebben een streepje voor én zijn een onmisbare steun. Stichting Cartouche organiseert jaarlijks een aantal voorstellingen in de Grote Kerk in De Rijp. De kerk heeft de grootte van een zogenaamd “middelgroot” theater. Samen met de bijzondere akoestiek biedt dit de mogelijkheid, dicht bij huis, mooie voorstellingen te organiseren. Als u dit initiatief waardeert, belangrijk vindt en wilt bijdragen aan de continuïteit van Stichting Cartouche, steunt u ons door “Vriend” te worden. U bent “Vriend” vanaf een jaarlijkse minimumdonatie van € 10,-. U maakt dit bedrag direct over naar Stichting Cartouche, Rabobank rekeningnummer NL31RABO0157436802 o.v.v. uw naam, adres en “Vriend”. 

Vrienden krijgen het volgende programmaboekje automatisch thuisgestuurd en per voorstelling extra achtergrondinformatie.

Voorwoord van de voorzitter

Op onze website vindt u het nieuwe muzikale programma van Stichting Cartouche. We proberen elk jaar een gevarieerd, kwalitatief goed programma voor u samen te stellen. Ook dit jaar is dat, denk ik, gelukt. Ook dankzij onze trouwe bezoekers!

Onze voorstellingen ademen namelijk altijd een vriendschappelijke sfeer. Een groot deel van het publiek kent elkaar, of maakt makkelijk contact met de persoon die naast hem of haar zit of pauzedrankje drinkt. Misschien is dat het dorpse, of is het iets van De Rijp? Het is in ieder geval wel de reden dat artiesten het leuk vinden om bij ons op te treden en weer terug te komen! En daar hebben we bij de programmering dankbaar gebruik van gemaakt.

Arie Reijm
Voorzitter

Aanrader! Uit eten in ‘het wapen van munster’

U kunt bij de meeste voorstellingen een combinatie met een diner à la carte bestellen. Uitgaan wordt dan meer dan een theatervoorstelling. Als u hier gebruik van wilt maken, belt u met het restaurant (0299-671496). Zij spreken de aanvangstijd met u af en zorgen dat u op tijd aanwezig bent voor de voorstelling.

In combinatie met ‘uit eten’ is in samenwerking met Het Wapen van Münster, Grote Dam 3, 1483 BK De Rijp.

Onze Sponsors

Heeft u nog vragen? 

Stichting Cartouche – Fluytschip 50, 1483 CL De Rijp
e. info@cartouche-graftderijp.nl | KvK 37118227

cartouche

BLIJF OP DE HOOGTE

 

Ontvang het laatste nieuws van Cartouche in je mailbox. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Wij hebben ook een hekel aan spam & jouw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. 

Dank je wel! Je ontvangt van ons periodieke berichten en je kunt je altijd uitschrijven.